Betway

Betway

Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal BELÉPÉS a kaszinóba

A Betway kaszinó az online nyerőgépek szerelmesei körében is kedvelt márkává vált. A kaszinó játékok széles választékában több mint 400 Mikrojáték is megtalálható. Ha a böngészőablakban futó flash-játékok nem elégítik ki, letöltheti a kaszinót a számítógépére, és elmerülhet a korlátok nélküli játékélményben. Remek grafika, számos be- és kifizetési lehetőség, magas jackpotok és kiemelkedő vevőszolgálat - ezek online kaszinónk sikerének alapjai.

Regisztráció és élvezze egy remek játékot
Játékok és játékgépek: Microgaming,
A következő nyelveken érhető el:
Progresszív jackpot: Igen
Betétek és kifizetések: Többfajta gyors kifizetési módra van lehetőség
Belépési bónusz:

A Betway kaszinó üdvözlő bónuszt biztosít az új játékosoknak az első, második és harmadik befizetésnél. Első alkalommal a befizetett összeg 100%-át kapja bónuszként €250-ig, második alkalommal 25%-át €250-ig, míg harmadik alkalommal 50%-át €500-ig. Így regisztrálásával akár €1000 bónuszhoz is hozzájuthat! A bónusz összegét azonnal jóváírjuk számláján.

Licenc: Európai licenc
Képernyőfotók:

Promók és hírek a Betway kaszinóról

 • Guinness Világrekord Betway jackpot – hivatalosan

  Guinness Világrekord Betway jackpot – hivatalosan

  2015-12-28 10:03:15

  A Microgaming által fejlesztett, Mega Moolah online nyerőgépben egy óriási jackpot nyeremény volt. A Betway online kaszinójában megnyert összeget, a Guinness Rekordok Könyvének szerkesztői hivatalosan is elismerték. Ezáltal, a világ legnagyobb jackpot nyereménye, az októberben megnyert, összesen 17,879,645.12€.

  A szerencsés nyertes, aki a világ legnagyobb, online nyerőgépen szerzett jackpot összeg tulajdonosa, Nagy Britanniai. Őrülten szerencsés, hiszen csupán 30£-t fizetett be a kaszinóba és csupán 25 angol penny téten pörgetett, a kiválasztott nyerőgépen. Alig 7 perc játék után, máris az ölébe hullott az óriási jackpot nyeremény. Gratulálunk!

  Regisztrációés élvezze egy remek játékot
 • Itt az új Playboy Multiplayer nyerőgép

  Itt az új Playboy Multiplayer nyerőgép

  2014-10-27 11:22:50

  Hogy szórakoztatóbbá tegyük a hosszú őszi estéket, elhoztuk Önnek a népszerű Playboy nyerőgép még izgalmasabb, új verzióját. Próbálja ki az 5 tárcsás nyerőgépet az új többjátékos verzióban.

  A többjátékos nyerőgépek a szórakoztatás legújabb mérföldkövei. Kombinálják az online játékok kényelmét a más játékosokkal való találkozás örömével. Amikor többjátékos nyerőgépen játszik, más játékosokkal osztozik a szerencsén, akik ugyanazon a gépen játszanak, ugyanakkor. Együtt bónusz köröket, vagy új szinteket nyithatnak meg a nyerőgépen. A játékosok közötti kommunikáció lehetősége is adott - akár gratulálni szeretne egy szép nyereményhez, akár a balszerencsét átkozni.

  A többjátékos Playboy nyerőgépet kipróbálhatja például a betway kaszinóban.

  Regisztrációés élvezze egy remek játékot

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom