Ariana

Ariana


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Microgaming
Játék típusa Videojáték
Képarány 16:9 (szélesvásznú)
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 3 sor, 25 tétsor (rögzített)
Visszatérítés a játékosnak 95 - 96 %
Minimum tét 0,25 €
Maximum tét 125 €
Játék jellemzői Ingyen pörgetések, Wild helyettesítők, Stacked Wildek, növekvő szimbólumok

A tenger feltérképezetlen világa kincsekkel, hableányokkal és egy gyönyörű hercegnővel. Ez az Ariana, a Microgaming új játékának rövid bemutatása. A tenger számos rejtett titkot tartalmaz, de nagy díjakkal is kecsegtet.

Az Ariana egy 5 tárcsás video-játékgép 3 sorral és 25 tétsorral, és Ariana, a hableány-hercegnő történetét meséli el. Ha azonban kidolgozott hatásokra, csodás grafikára és általában szemet gyönyörködtető látványra számít, akkor lehet, hogy csalódni fog. Ez a játék az audiovizuális hatások helyett másra összpontosít. A grafika egyáltalán nem rossz, viszont nem is kiemelkedő.

A játék inkább más módon próbálja magával ragadni Önt. Például különleges funkcióival. Engedje meg, hogy bemutassunk két olyan funkciót, amely szerintünk a leginkább érdekelni fogja Önt. Az egyik ilyen a „növekvő szimbólumok”, amely akkor lép életbe, ha az első tárcsán 3 azonos szimbólumot pörget ki. Ha ezek a szimbólumokat más tárcsák is tartalmazzák és azok a tétsorban vannak, akkor azok az összes mezőben automatikusan ki lesznek töltve. Ez pedig természetesen masszív nyereményekkel kecsegtet.

A másik ilyen funkció az ingyenes pörgetés. A csillag szimbólum közvetlen kapcsolódik az ingyenes pörgetésekhez. Ha az öt tárcsa bármelyik mezőjében 3 csillag szimbólumot pörget, máris jogosult 15 ingyenes pörgetésre. Ha az ingyenes pörgetések során ismét 3 csillag szimbólumot pörget, a nyeremények természetesen összeadódnak. A játék tartalmazza a népszerű Wild szimbólumokat is, amelyek jó párosítás esetén legalább kisebb nyereményeket biztosítanak.

A gép által engedélyezett legkisebb tét 0,25 €, a maximálisan engedélyezett nyeremény pedig 30 000 €. Ha szereti a vizes témájú nyerőgépeket, akkor ezt a gépet Önnek találták ki.

Játsszon a(z) Ariana nyerőgépen valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen

Tündérmese-témájú nyerőgépek

A(z) Microgaming egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Big Bad Wolf Videoslot Quickspin Játszik
Khepri Videoslot Leander Games Játszik
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Merlin's Millions Videoslot NYX Játszik
Rocky Videoslot Playtech Játszik
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Desert Treasure Videoslot Playtech Játszik
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Gonzo’s Quest Videoslot Net Entertainment Játszik
Kong Videoslot Playtech Játszik
Mega Fortune Dreams Videoslot Net Entertainment Játszik
Sizzling hot deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom