Battle of the Gods

Battle of the Gods


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Egy videó nyerőgép a Görög mitológia témájával
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa és 25 tétvonal
Nyerési arány 94,04 %
Minimum tét €0,01
Maximum tét €1250
A játék más tulajdonságai a szimbólumok behelyettesítse joker-vel, ingyen pörgetések, bónusz játékok, szorzók, jackpot

A Görög mitológia talán nem a legnépszerűbb téma a történelem órákon. De el kell ismernünk, hogy az istenek közötti ellentétekről, árulásokról és háborúkról rengeteg nagyszerű történetet szól, amelyek sokféle képen újra fel lehet használni.

A Playtech pontosan ezt tette mikor megalkotta a Battle of Gods online nyerőgépét. A történet Zeuszról szól, aki apját, a Titánok Királyát megfosztja trónjától. Azt a nyerőgépet, amely bemutatja ezt az izgalmas történetet mindenképp megéri kipróbálni.

Pompás és lenyűgöző látvány

A játék vizuális megjelenése valóban lenyűgöző és élethűen adja vissza a Titánok és Istenek közötti, mindent elsöprő küzdelem hangulatát. A grafikai és a hanghatások kellemes sötét árnyalattal rendelkeznek, a szimbólumokon megjelenő karaktereket is ez a sötétség veszi körbe. Hamarosan egy olyan csatában találhatod magad, amely eldöntheti az ókori görög mennyország sorsát. Azonban a sötétebb árnyalatok bőséges használata miatt, néha nehezen tudjuk megkülönböztetni a szimbólumokat egymástól.

Mindent egybevéve a Battle of the Gods nyerőgép egyáltalán nem bonyolult, még akkor is ha első látásra annak tűnhet. Ez egy klasszikus 5 tárcsás és 25 tétvonalas nyerőgép, scatter és wild szimbólumokkal, valamint rengeteg ingyen pörgetéssel. Felkeltette a figyelmünket, az, hogy a játék nem tartalmaz egy betűszimbólumot sem. Ezek helyet csak az Istenek (kék színben) és a Titánokat (piros színben) szimbólumokat találunk.

Bónusz játékok és végtelen sok ingyen pörgetés a Battle of the Gods nyerőgépben

A Battle of Gods játékban, a Wild szimbólum helyettesíthet bármilyen más szimbólumot a scatter szimbólumon kívül. Ha sikerül kettő vagy több ilyen szimbólumot kigyűjtened a tárcsákon, akkor egy részesülsz, öt wild szimbólum pedig a jackpot nyereményt jelenti.

Nyereményeidet a speciális X-Funkció segítségével is megtöbbszörözheted. Ez csak akkor aktiválódik, ha az Isteneket ábrázoló kék szimbólumok 5 olyan pozícióban helyezkednek el a 2, 3 és 4 tárcsákon, amelyek összekötve egy „X” betűt alkotnak. Ebben az esetben máris a téted ötszöröse a nyeremény. Ez hozzáadódik, a többi nyerőkombináció és a scatter szimbólum nyereményeihez. Azonban ez a funkció csak az alapjátékban érvényes, az ingyen pörgetések alatt nem lehet aktiválni.

A scatter szimbólum egy ősi templomot ábrázol, segítségével pedig ingyen pörgetéseket nyerhetsz. Ehhez 3 vagy több scatter szimbólumot kell kigyűjtened. Ha ez sikerül, belépsz az úgynevezett „Istenek” játékmódba, ahol a tárcsákon csak az Isteneket ábrázoló szimbólum jelenek meg és végtelen számú ingyen pörgetésben részesülsz. Azonban a végtelen számú ingyen pörgetések véget érnek, ha a középső tárcsán egy „Extra Wild” szimbólum tűnik fel.

Amint ez megtörténik, tovább lépsz a következő, „Titán” módba, ahol további 8 ingyen pörgetést használhatsz fel. Ha sikerül ismét kigyűjtened egy „Extra Wild” szimbólumot a középső tárcsán, akkor visszalépsz az „Istenek” módba és újból végtelen számú ingyen pörgetésben részesülsz.

Próbáld ki a Battle of The Gods nyerőgépet ingyen

A Battle of the Gods online nyerőgép igen kellemes játékélményben részesít. A részletgazdagon kidolgozott grafikának köszönhetően teljesen elmerülhetsz az Istenek küzdelmében. Egy másik remek funkció, az, hogy hasonlóan a Playtech többi játékához, a Battle of the Gods nyerőgépet ingyen is kipróbálhatod.

Mitológia-témájú nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Ariana Videoslot Microgaming Játszik
Big Bad Wolf Videoslot Quickspin Játszik
Game of Thrones Videoslot Microgaming Játszik
Khepri Videoslot Leander Games Játszik
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Merlin's Millions Videoslot NextGen Gaming Játszik
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Gonzo’s Quest Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Fortune Dreams Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Moolah Videoslot Microgaming Játszik
Sizzling hot deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom