Desert Treasure

Desert Treasure


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Videojáték
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 20 tétvonal
Visszatérítés a játékosnak 97 %
Minimum tét €0.01
Maximum tét €5
Játék jellemzői Ingyen pörgetések, helyettesítő Wild, scatter szimbólum, 3x Wild szorzó, kattints rá bónusz

Napjainkban már rengeteg, a sivatagot idéző nyerőgép létezik. Tehát a Desert Treasure nyerőgép igen nehéz helyzetben van, ha fel szeretné kelteni a játékosok figyelmét, mi pedig nem vagyunk meggyőződve arról, hogy ez a játék sok mindent kínál. De jobb ha rögtön az elején kezdjük.

Ha lenyűgözte Arábiai Lawrence története, akkor a Desert Treasure nyerőgép valószínűleg felkelti majd az érdeklődését. Azonban be kell vallanunk, hogy számunkra kicsit túl sok „homok” van már a kaszinókban. Ezt a játékot a Playtech tervezte, akinek a saját portfóliója is több, mint elegendő, hasonló témájú játékot tartalmaz.

A régi idők nyerőgépe

A Desert Treasure egy öt tárcsás és 20 tétvonalas nyerőgép. Már jó néhány év eltelt a megjelenése óta és ez tükröződik vizuális megjelenésén is. Bár a grafika igen változatos, mégis látszik, hogy ez a nyerőgép már túl van a fénykorán és a hangeffektek is nagyon egyszerűek. Jóformán nincs is zene a játékban.

Rögtön a játék elején kiválaszthatjuk, hogy melyik sivatagi történet jelenjen meg. Az alacsony értékű szimbólumok az egyiptomi állatvilágot mutatják be, míg a magasabb értékű szimbólumok oázist, tevét vagy félszemű sivatagi kereskedőt ábrázolnak.

Hagyományos bónuszok

A standard szimbólumok mellett a játékban találhatunk néhány speciális szimbólumot is. A klasszikus wild bonus szimbólum egy király kobrát ábrázol. Ez a szimbólum helyettesíthet bármilyen más szimbólumot egy nyerővonalon (kivéve a scatter és a bónusz szimbólumokat). Ha egy nyerővonalon 2 vagy több ilyen szimbólum jelenik meg, akkor jelentős bónusznyereményben részesülhet.

A Scatter szimbólum egy fekete hajú hercegnőt ábrázol. A Scatter nyeremények megszorozódnak a teljes tét értékével és hozzáadódnak a nyerővonalon kialakult többi nyeremény értékéhez. Ha a tárcsákon egyszerre jelenik meg 3 vagy több scatter szimbólum, 10 ingyen pörgetés aktiválódik. A bónuszon felül, az ingyen pörgetések nyereményei megháromszorozódnak.

Továbbá meg kell említenünk, az úgynevezett Bonus szimbólumot, ami egy igazi különlegesség. Ez a szimbólum egy térképet ábrázol és ha sikerül 3 vagy 5 ilyen szimbólumot kigyűjtenie egy érvényes nyerővonalon, aktiválódik egy bónusz kör. Ebben egy sivatagi kereskedő jelenik meg, aki több kincset is felajánl és csak önön múlik, hogy melyiket választja.

A Desert Treasure nyerőgép kiértékelése

Nos, ennyi volt. Túl kevés? Túl sok? Szerintünk inkább az előbbi. Azonban ha gyors és egyszerű kikapcsolódásra vágyik ez a játék nem fog csalódást okozni. A Desert Treasure nyerőgépet azoknak ajánljuk, akik nem szeretik a túl bonyolult nyerőgépeket, hanem a gyors és egyszerű játékokat kedvelik. És ha kedveli a sivatagi történeteket, ez a játék a legjobb választás. Viszont mi többiek valószínűleg inkább valami mást fogunk játszani.

Sivatag-témájú nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Ariana Videoslot Microgaming Játszik
Big Bad Wolf Videoslot Quickspin Játszik
Game of Thrones Videoslot Microgaming Játszik
Khepri Videoslot Leander Games Játszik
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Merlin's Millions Videoslot NextGen Gaming Játszik
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Gonzo’s Quest Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Fortune Dreams Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Moolah Videoslot Microgaming Játszik
Sizzling hot deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom