Dracula

Dracula


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Net Entertainment
Játék típusa Videojáték
Képarány 16:9 (szélesvásznú)
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 4 sor, 40 tétsor (rögzített)
Visszatérítés a játékosnak 96,6%
Minimum tét 0,20€
Maximum tét 200€
Játék jellemzői Ingyen pörgetések, Wild helyettesítők, Stacked Wildek, halmozott szimbólumok, Denevér funkció

Rendkívül kedveljük a klasszikusok újraértelmezését, a Dracula pedig kifejezetten ezek közé tartozik. Elég egy pillantást vetni a gépre, és máris tudja, hogy ez a svéd NetEnt vállalat nagysikerű alkotása. A játék professzionális audiovizuális hatásokkal rendelkezik, és ha szereti ezeket, akkor ezt a gépet nagyon fogja várni. A NetEnt vállalatot a játék fejlesztése során az 1931-es klasszikus horrorfilm inspirálta, ehhez pedig minden szükséges jogot megszerzett az Universal Pictures cégtől.

A Dracula egy klasszikus video-játékgép 5 tárcsával, 4 sorral és 40 tétsorral. Természetesen ingyen pörgetéseket is tartalmaz, konkrétan tízet. Tartalmaz továbbá Wild szimbólumokat, fejlett Stacked Wild szimbólumokat és egy különleges denevér-effektust.

A Wild szimbólumok csak az alapjátékban, a 2. és 4. tárcsán játszatók meg. Ha megszerzi a teljes Dracula szimbólumot a 2. tárcsán (a teljes szimbólum 3 mezőt jelent) és ugyanakkor megszerzi a Lady szimbólumot is a 4. tárcsán, a Free spins bónuszjáték aktiválódik és máris 10 ingyen pörgetéshez jut. Az ingyen pörgetések végeztével a Wild szimbólum Stacked Wild szimbólummá változik. Enek funkciója alapvetően megegyezik a Wild szimbóluméval, de a középső tárcsán legfeljebb 3 mező helyettesíthető.

A különleges Denevér funkció a játék során véletlenszerűen aktiválódik, de pörgetésenkét csak egyszer jelenhet meg. A Denevér funkció aktiválásakor egy denevér jelenik meg a tárcsákon ülve. A denevér a tárcsa átlapolását jelzi. Azok a szimbólumok, melyeken a denevér ül, azonos aktív szimbólumokká válnak. Alapjáték során 4-12, ingyen pörgetések során pedig akár 20 denevér is látható.

Ez a játék még abszolút kezdők számára is rendkívül könnyen és intuitív módon játszható. A Dracula minden jobb kaszinóban megtalálható, a mi kaszinónkban pedig ingyenesen kipróbálható.

Játsszon a(z) Dracula nyerőgépen valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen

Kaland témájú nyerőgépek

A(z) Net Entertainment egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Ariana Videoslot Microgaming Játszik
Big Bad Wolf Videoslot Quickspin Játszik
Game of Thrones Videoslot Microgaming Játszik
Khepri Videoslot Leander Games Játszik
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Merlin's Millions Videoslot NextGen Gaming Játszik
Rocky Videoslot Playtech Játszik
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Desert Treasure Videoslot Playtech Játszik
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Kong Videoslot Playtech Játszik
Mega Moolah Videoslot Microgaming Játszik
Sizzling hot deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom