Excalibur

Excalibur


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Net Entertainment

Az Excalibur egy 5-tárcsás misztikus videó nyerőgép, 20 nyerő sorral. A WILD és a SCATTER szimbólumok is megtalálhatók benne. 1-től 20-ig játszhat meg fogadó sort 1 - 4 érmével. A kombinációk és a kifizetések a PAYTABLE (kifizetési táblázatban) jelennek meg. A nyereményeket balról jobbra fizetik ki, a különböző fogadási sorokban a szimultán nyeremények összeadódnak. Az egy önálló fogadási sorban található nyeremény az adott sorra feltett érmék számával szorzódik fel. Az érmék értékét 0,01 eurótól 5 euróig választhatja meg. Ez azt jelenti, hogy játékonként max. 400 euróig fogadhat. A WILD szimbólumok a fogadási sorban a SCATTER szimbólum kivételével bármilyen másik szimbólumot helyettesíthetnek. A WILD szimbólumos nyeremények duplán fizetnek.

Szabad pörgetés

A három vagy annál több SCATTER szimbólum 10, 20, vagy akár max. 30 ingyenes pörgetést aktivál. Ezek a körök lehetővé teszik Önnek, hogy még több ingyenes pörgetést nyerjen, melyek automatikusan hozzáadódnak a meglévő ingyenes pörgetéseihez. Az ingyenes pörgetéseket az eredeti téttel végezheti, melyet akkor tett, amikor az ingyenes pörgetés aktiválódott. Minden nyeremény megtriplázódik.

Játsszon a(z) Excalibur nyerőgépen valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen

Kaland témájú nyerőgépek

A(z) Net Entertainment egyéb nyerőgépei

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom