Football Rules

Football Rules


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Egy nyerőgép labdarúgás témával
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák Ez egy 5 tárcsás és 25 tétvonalas nyerőgép
Visszatérítés a játékosnak 97,1 %
Minimum tét 0,01 €
Maximum tét 250 €
Játék jellemzői Wild szimbólum, Minijátékok ingyen pörgetésekkel és nyereményszorzókkal

A labdarúgás egy globális jelenség, ezért nem meglepő, hogy ez az egyik legnépszerűbb téma a kaszinó játékosok körében is. Ennek ellenére, meglepő, hogy nincs túl sok, jó minőségű nyerőgép amely ezt a témát dolgozza fel. Ebből kiindulva, minden labdarúgás-témájú nyerőgépnek jó esélye van a sikerre. A Football Rules online nyerőgép sem kivétel ez alól, bár sikerében nem vagyunk teljesen biztosak.

A Football Rules a Playtech 2013-ban megjelent egyik online nyerőgépe. A játék labdarúgás témája mellett, az egyik vitathatatlan előnye az egyszerűségében rejlik. Ha kivételes grafikai elemeket, a bónuszjátékok széles választékát vagy speciális játékelemeket várnál, nos, akkor nagy csalódás fog érni. A Football Rules nyerőgépben ezek közül egyet sem találsz meg. Ebben az esetben a gyártó az abszolút egyszerűségre fogadott.

Egy egyszerű sport-témájú nyerőgép

Ez egy klasszikus, 5 tárcsás és 25 tétvonalas nyerőgép. Az elkötelezett foci rajongók örömére a fejlesztők amennyire lehetett, a labdarúgás elemeit ábrázoló szimbólumokat helyeztek el a játékban. Így a megszokott kártya vagy betű szimbólumok helyet, foci mezeket, a kapust, a játékvezetőt (aki igencsak hasonlít Pierluigi Collina bíróra) és természetesen foci labdát ábrázoló szimbólumokat találhatunk. Ezek az alap szimbólumok.

A speciális szimbólumok szintén a labdarúgással kapcsolatosak. A wild szimbólum egy foci rajongót, a scatter szimbólum egy stadiont, a bónusz szimbólum pedig egy játékost ábrázol, aki a kezében egy Világ Kupát tart. Sajnálatos módon a Wild és Scatter szimbólumok semmilyen bónuszjátékot nem aktiválnak. Ha nem lenne rajtuk a “wild” és a “scatter felirat”, könnyedén összetéveszthetnénk ezeket a többi szimbólummal.

A bónuszjátékok hiánya

Az egyetlen bónusz valójában az ingyen pörgetésekből áll, amelyeket egy speciális minijátékban használhatod fel. Ehhez azonban, először ki kell gyűjtened a Bónusz szimbólumot az első és az ötödik tárcsákon. Amint ez sikerült, átlépsz a minijátékban. Itt két feladatod van. Az első körben ki kell választanod egy labdát, amely meghatározza az ingyen pörgetéseid számát. A következő körben egy büntetőrúgást kell végrehajtanod. Hat irányból választhatsz és, amennyiben sikerül gólt rúgnod, egy szorzóban részesülsz, amely megnöveli az ingyen pörgetésekben elért nyereményeid értékét.

Következtetés – mielőtt valós pénzben játszanál. Próbáld ki a Football Rules nyerőgépet ingyen

A Football Rules nyerőgép az egyszerűségről és praktikusságról szól. Minden bizonnyal egy kellemes és pihentető játék a foci rajongók számára, de többi játékosnak nem kínál túl sok izgalmat. Azonban egy próbát mindenképp megér, ahhoz, hogy saját véleményt alkothass erről a játékról. Mint sok más ingyenes nyerőgépet, ezt is kipróbálhatod oldalunkon. Ki tudja, a lehet, hogy még te is foci rajongó leszel.

Sport-témájú nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Ariana Videoslot Microgaming Játszik
Big Bad Wolf Videoslot Quickspin Játszik
Game of Thrones Videoslot Microgaming Játszik
Khepri Videoslot Leander Games Játszik
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Merlin's Millions Videoslot NextGen Gaming Játszik
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Gonzo’s Quest Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Fortune Dreams Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Moolah Videoslot Microgaming Játszik
Sizzling hot deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom