Game of Thrones

Game of Thrones


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Microgaming
Játék típusa Videojáték
Képarány 16:9 (szélesvásznú)
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 3 sor, 15 tétsor
Visszatérítés a játékosnak 95 - 96 %
Minimum tét 0,20 €
Maximum tét 20 €

Ha te is Trónok Harca rajongó vagy, kedvenc sorozatodat most nyerőgép formájában is élvezheted és a nyeremények sem maradnak el. Mindezt a Mircogaming játékszolgáltatónak köszönhetjük aki, az HBO közreműködésével megalkotta Game of Thrones játékot.

Engedéllyel rendelkező nyerőgépek film motívumokkal

Gyakran előfordul, hogy a filmek által ihletet nyerőgépek bár látványos dizájnnal rendelkeznek, mégsem eléggé érdekesek és tartalmasak ahhoz, hogy fenntartsák a játékosok érdeklődését, Szerencsére a Game of Thrones nem tartozik ezek közé. A Microgaming semmit sem bízott a véletlenre. Nem várhatunk csodát ami a játék változatosságát illeti de az biztos, hogy ez a nyerőgép átlagon felüli. A játék hangulata egyszerűen magával ragadó és hosszan leköti a játékos figyelmét.

A Game of Thrones online nyerőgép

Ez a játék egy klasszikus 5 tárcsás, 3 soros és 15 nyerővonalas formátummal rendelkezik. A tervezők több extra bónuszfunkcióval is készültek, amelyek még dinamikusabbá és még szórakoztatóbbá teszik a játékot. A legfontosabb szimbólumok a Wild és Scatter szimbólumok. A Wild szimbólum a Game of Thrones logó és helyettesíthet bármilyen szimbólumot egy nyerővonalon. A Scatter szimbólum az ikonikus Vas Trón és valószínűleg ez a szimbólum lesz a kedvence. Minden alkalommal amikor két ilyen szimbólum jelenik meg, 4 véletlenszerű pénznyereményben részesül (1,5,30, vagy akár 300 € értékben). Abban az esetben ha 3 vagy több Scatter szimbólum jelenik meg választhat 4 bónusz csomagból amelyek 8 vagy akár 18 ingyen pörgetéseket is tartalmazhatnak + az esélyt, hogy nyereményét akár 5- szőrösére növelje. Ezek mellett, a játékban természetesen megtalálható a klasszikus, dupla vagy semmi kockáztatási funkció is.

Látványtervezés

A játék vizuális elemei teljes mértékben a televíziós sorozaton alapszanak és igen részletesen lettek kidolgozva. Maguk a szimbólumok is ezt az aprólékos részletességet tükrözik. A játék elején kiválaszthatja melyik uralkodó családnak fogad hűséget és ennek megfelelő szimbólumok fognak megjelenni. A játék folyamán a sorozatból több jelenet is lejátszódik amelyek még jobban fokozzák az egyedi játékélményt. A játék háttérzenéjeként természetesen a sorozat eredeti főcímdalát hallhatjuk.

A Game of Thrones nyerőgép értékelése

A Game of Thrones sorozat nyerőgép változata egy igazi remekmű. A Microgaming jól tudja mi kell egy egyedi nyerőgép megalkotásához, ismét biztosra ment és létrehozott egy nagyszerű játékot. Ha ismeri a sorozatot és szeretne kicsit belekóstolni a Game of Thrones izgalmas világába akkor ez a játék a tökéletes választás az ön számára, mi pedig garantáljuk, hogy imádni fogja.

Filmes videó nyerőgépek

A(z) Microgaming egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Big Bad Wolf Videoslot Quickspin Játszik
Khepri Videoslot Leander Games Játszik
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Merlin's Millions Videoslot NextGen Gaming Játszik
Rocky Videoslot Playtech Játszik
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Desert Treasure Videoslot Playtech Játszik
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Gonzo’s Quest Videoslot Net Entertainment Játszik
Kong Videoslot Playtech Játszik
Mega Fortune Dreams Videoslot Net Entertainment Játszik
Sizzling hot deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom