Khepri

Khepri


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Leander Games
Játék típusa Videojáték
Képarány 16:9 (szélesvásznú)
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 243 tétsor
Visszatérítés a játékosnak 94,95 %
Minimum tét 0,30 €
Maximum tét 150 €
Játék jellemzői Ingyenes pörgetés, Wild helyettesítők, Scatter szimbólumok, Wild többszörözők

Az ősi Egyiptom már az ősidők óta elbűvölte az embereket. És amint azt a számos, Egyiptom témájú nyerőgép is bizonyítja, elbűvölte a játékosokat is. Ezt követően számos gyártó ebbe a korszakba helyezte a játékait. A Leander a trendnek megfelelően szintén fejest ugrott az ősidőkbe és elkészítette legújabb nyerőgépét, melynek neve: Khepri – The Eternal God.

Az igazat megvallva nem szabad sokat várni ettől a játéktól, különösen nem a grafika terén. A grafika egyszerű, noha nem rossz. Ha Ön nem rajong Egyiptomért, a piramisokért és a hieroglifákért, akkor ez a játék valószínűleg nem fogja Önt érdekelni.

Szerencsére a játék maga ennél sokkal jobb. A Khepri egy 5 tárcsás nyerőgép 243 lehetséges nyerő kombinációval. EZ megfelelő győzelmi lehetőségeket és speciális funkciókat jelent.

A játék fő érdekessége a „Vándorló Wild” szimbólum. Ezt a játékban az egyiptomiak szent bogara, a szkarabeusz jelképezi. A funkció akkor aktiválódik, ha a megállítást követően egy szkarabeusz jelenik meg a képernyőn. A Wild szimbólum a következő körben véletlenszerűen egy másik helyre helyeződik át és ingyenes pörgetéseket ad. Mindaddig ingyenesen pörgethet, amíg a szkarabeusz el nem száll a képernyőről.

Ami igazán jó dolog: ha a szkarabeusz két vagy több alkalommal ugyanazon a helyen jelenik meg, a nyereménye megtöbbszöröződik, Ez a szorzó az adott körben elért valamennyi nyereményre vonatkozik.

Ez nem olyan nagy szám, de olyan funkció, amivel nem találkozhatunk gyakran, így ez a gép határozottan szórakoztatni fogja Önt. Javasoljuk viszont, hogy kapcsolja ki a zenét, mivel a játék zenéje rendkívül monoton és idővel az idegeire meg

A Kheprit mindent egybevetve átlagos gépként értékeljük. A játék viszont kényelmes és nem kell szenvednie a fő funkciók megtanulásától.

Sivatag-témájú nyerőgépek

A(z) Leander Games egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Ariana Videoslot Microgaming Játszik
Big Bad Wolf Videoslot Quickspin Játszik
Game of Thrones Videoslot Microgaming Játszik
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Merlin's Millions Videoslot NextGen Gaming Játszik
Rocky Videoslot Playtech Játszik
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Desert Treasure Videoslot Playtech Játszik
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Gonzo’s Quest Videoslot Net Entertainment Játszik
Kong Videoslot Playtech Játszik
Mega Fortune Dreams Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Moolah Videoslot Microgaming Játszik
Sizzling hot deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom