Kong

Kong


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Videojáték
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 20 tétvonal
Visszatérítés a játékosnak 95,5 %
Minimum tét 0.01 €
Maximum tét 5 €
Játék jellemzői ingyen pörgetések, wild szimbólumok, automatikus játék, mini bónuszjátékok.

King Kong minden bizonnyal a filmtörténelem egyik legismertebb alakja. Mindenki ismeri a gigantikus főemlős történetét, akit elragadnak természetes élőhelyéről és New York városába szállítanak, ahol az Empire State Building csúcsán útóléri a tragikus vég.

Kong: The 8th Wonder Of The World

A Kong: The 8th Wonder Of The World nyerőgépet Peter Jackson 2005-ben megjelent filmje ihlette. A Playtech most sem okozott csalódást és megalkotott egy olyan online nyerőgépet, amelynek csodálatos hangulatát a film legfontosabb szereplói és a 20. század 30-as évei teremtik meg. Ebből adódóan kiemelt hangsúlyt fektettek a grafika aprólékos kidolgozására valamint a hanghatások kiváló minőségére.

Kiváló látvány

Amint azt már említettük ez egy klasszikus, 5 tárcsás és tétvonalas nyerőgép. A játék a dzsungelben kezdődik (a történetet egy jól kidolgozott filmelőadás mutatja be) és rögtön feltűnik a hanghatások látványos minősége. Ugyanúgy, mint a Playtech összes filmalapú nyerőgépénél, a Kong játékban is felhasználnak a filmből származó eredeti hangfelvételeket, ezzel is valósághű élményt és pozitív játékhangulatot teremtenek.

Többféle szimbólumot láthat a képernyőn. A standard szimbólumok között a 10, J, Q, K és A szerepel, míg a magasabb értékű szimbólumok a film főszereplőit ábrázolják. Itt említenénk meg, hogy az egyetlen negatívumot a vizuális hatásokkal kapcsolatban pont ezek a szimbólumok képviselik, ugyanis a színészek fotói igen pixelszerűek és nem illenek a játék máskülönben kiváló megjelenéséhez. Szerencsére ez tényleg csak egy apró hiba az amúgy hihetetlenül nagyszerű játékban. A játék Wild szimbóluma a dühös Kong, a Scatter szimbólum pedig a film logója.

Két játékmód

A Kong: The 8th Wonder Of The World nyerőgép valójában két játékból áll. A játék során az úgynevezett Dzsungel Móddal és a Nagyváros Móddal találkozhatunk. Mindkét játéknak megvannak a maga képei és némileg eltérő bónuszai, de a nyeremény táblázat azonos.

A Dzsungel Módban minden olyan pörgetést, amelyben megjelenik 3 vagy több Wild szimbólum a "Wild Jungle respins" funkció követ, amely 3 ingyen pörgetésben részesít a játékost. Az ingyen pörgetések alatt megjelenő Wild szimbólumok megragadnak a tárcsán és nem változtatják meg pozíciójukat amíg a bónuszjáték tart. Ha sikerül kigyűjtenie 3 vagy több Scatter szimbólumot a tárcsákon beléphet a Skull Island Bónuszjátékba. Ebben a funkcióban megjelenik a sziget térképe és önnek meg kell találni a három olyan szimbólumot, amely ugyanazt az állatot rejtik. Akkor is nyer ha megtalálja Kong szimbólumát.

Ha elérte a Skull Island bónuszjátékot, teljesítette a Dzsungel Módot és miután a mini játék véget ér átlép a Nagyváros Módba. Ez a játékmód az előzőtől eltérő grafikával rendelkezik így valójában egy új játékba lép be. A játék alapelvei változatlanok maradnak. 3 vagy több Wild szimbólum aktiválja a Wild Kong Respins funkciót. Ismét három ingyen pörgetésben részesül de a bónusznyeremények különbözőek.

Három vagy több scatter szimbólum egy másik mini játékot aktivál. Ezúttal Kong bőrébe bújhat és a felhőkarcoló csúcsáról el kell találnia legalább egyet a három támadó helikopter közül. Minden találatért pénznyeremény jár. Amint ez a mini játék véget ér ismét visszakerül a Dzsungel Módba.

A Kong: The 8th Wonder Of The World nyerőgép összefoglalója

A Playtech ismét megmutatta milyen kiválóan magas minőségű nyerőgépeket tud alkotni. Kong egy igazi sikertörténet. Bár a film megjelenése óta igen sok idő eltelt, a játék önmagában is érdekes és izgalmas maradt. Ha már megunta az olyan egyszerű nyerőgépeket, mint a Cat Queen és új izgalmakra vágyik, adjon egy esélyt a Kong nyerőgépnek. Biztosan nem fogja megbánni.

Filmes videó nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Ariana Videoslot Microgaming Játszik
Big Bad Wolf Videoslot Quickspin Játszik
Game of Thrones Videoslot Microgaming Játszik
Khepri Videoslot Leander Games Játszik
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Merlin's Millions Videoslot NextGen Gaming Játszik
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Gonzo’s Quest Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Fortune Dreams Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Moolah Videoslot Microgaming Játszik
Sizzling hot deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom