Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Net Entertainment

És a legenda folytatódik. Egy nyerőgép bemutatása, mely arra hivatott, hogy a legnépszerűbb játékok egyikévé váljon. A Mega Fortune nyerőgép hatalmas sikere és folyamatos népszerűsége után, a Net Entertainment bemutatja az új, továbbfejlesztett verziót - Mega Fortune Dreams.

A játék nem csak új grafikát és hangot kapott, de magát a játékot is átalakították. Új funkciókat adtak hozzá és csökkentették a nyerő sorok számát. A Mega Fortune Dreams™ egy 5 kerekes videó nyerőgép, 20 nyerő sorral. Pálmafák helyettesítik Wild szimbólumként a többi szimbólumot. Három pálmafa aktiválja az újrapörgetést, míg a Wild szimbólumok a helyükön maradnak. A játék ingyen pörgetést kínálnak a nyeremények megsokszorozására és bónusz játékot, melyben nagyszerű nyereményekért és fantasztikus jackpotért pörgethet. Az AUTOPLAY funkció is elérhető azok számára, akik elsősorban a bónusz pörgetésekre utaznak. A játék részletes leírását és egy értékelést is talál a következő címen: casinosearch.eu – Mega Fortune Dreams Review.

Senki sem tudja, hogy az eredeti verzió miért olyan sikeres. Valószínűleg a hatalmas a sokmilliós jackpot miatt. Ezzel az összeggel a legvadabb álmok is valóra válthatók. Hisszük, hogy az új verzió még nagyobb sikert arat majd a játékosoknál.

Játsszon a(z) Mega Fortune Dreams nyerőgépen valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen

Klasszikus nyerőgépek

A(z) Net Entertainment egyéb nyerőgépei

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom