Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Net Entertainment

És a legenda folytatódik. Egy nyerőgép bemutatása, mely arra hivatott, hogy a legnépszerűbb játékok egyikévé váljon. A Mega Fortune nyerőgép hatalmas sikere és folyamatos népszerűsége után, a Net Entertainment bemutatja az új, továbbfejlesztett verziót - Mega Fortune Dreams.

A játék nem csak új grafikát és hangot kapott, de magát a játékot is átalakították. Új funkciókat adtak hozzá és csökkentették a nyerő sorok számát. A Mega Fortune Dreams™ egy 5 kerekes videó nyerőgép, 20 nyerő sorral. Pálmafák helyettesítik Wild szimbólumként a többi szimbólumot. Három pálmafa aktiválja az újrapörgetést, míg a Wild szimbólumok a helyükön maradnak. A játék ingyen pörgetést kínálnak a nyeremények megsokszorozására és bónusz játékot, melyben nagyszerű nyereményekért és fantasztikus jackpotért pörgethet. Az AUTOPLAY funkció is elérhető azok számára, akik elsősorban a bónusz pörgetésekre utaznak. A játék részletes leírását és egy értékelést is talál a következő címen: casinosearch.eu – Mega Fortune Dreams Review.

Senki sem tudja, hogy az eredeti verzió miért olyan sikeres. Valószínűleg a hatalmas a sokmilliós jackpot miatt. Ezzel az összeggel a legvadabb álmok is valóra válthatók. Hisszük, hogy az új verzió még nagyobb sikert arat majd a játékosoknál.

Játsszon a(z) Mega Fortune Dreams nyerőgépen valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen

Klasszikus nyerőgépek

A(z) Net Entertainment egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Ariana Videoslot Microgaming Játszik
Big Bad Wolf Videoslot Quickspin Játszik
Game of Thrones Videoslot Microgaming Játszik
Khepri Videoslot Leander Games Játszik
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Merlin's Millions Videoslot NextGen Gaming Játszik
Rocky Videoslot Playtech Játszik
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Desert Treasure Videoslot Playtech Játszik
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Kong Videoslot Playtech Játszik
Mega Moolah Videoslot Microgaming Játszik
Sizzling hot deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom