Mega Moolah

Mega Moolah


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Microgaming
Játék típusa Progresszív videó nyerőgép
Képarány 16:9 (szélesvásznú)
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 3 sor, 25 tétsor
Visszatérítés a játékosnak 96,7 %
Minimum tét 0,01 €
Maximum tét 6,25 €
A játék tulajdonságai ingyen pörgetések, nyeremény szorzók, Wild szimbólumok, akár 4 progresszív jackpot

A Mega Moolah a Microgaming egyik legendás játéka. Ez az 5 tárcsás és 25 nyerővonalas nyerőgép szinte ikonikusá vált a progresszív nyerőgépek között. Hogy miért? Nos azért, mert még relatív alacsony tétekkel is óriási nyereményeket szerezhetünk. A Mega Moolah nyerőgép még a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerült, mivel napjainkig ezen a nyerőgépen vitték el a legnagyobb nyereményt. A szerencsés játékos Jon Heywood volt, aki hihetetlen, 17,9 millió Eurós nyereményt zsebelt be.

Mi az ami egyedivé teszi ezt a játékot? Leginkább az egyszerűsége és a jackpot játéka. Az egyedi dizájn azonnal leköti a játékos figyelmét, a kifinomult és szórakoztató grafikai hatások pedig teljesen magával ragadók. Napjainkban a Mega Moolah játék több változata is elérhető, különböző grafikai ábrázolásokkal, azonban az eredeti játék tárcsáin afrikai állatok rajzai jelenek meg. A vonzó, képregényszerű vizuális megjelenést tökéletesen kiegészíti a vadvilág hangjait idéző háttérzene.

Mega Moolah jackpot játékok

Természetesen a Mega Moolah játékot nem azért kedvelik több millióan világszerte, mert jól néz ki vagy mert jól hangzik. Népszerűségnek legfőbb oka a zseniálisan megtervezett jackpot nyereményekben rejlik. Ebben a nyerőgépben nem csak egy jackpot játék található, mint a legtöbb nyerőgép esetében, hanem 4, különböző jackpot játék is elérhető. A legkisebb a MINI, ezt követi a Minor (amelyben több ezere eurót nyerhetünk), majd a MAJOR (ahol százezres nyeremények várnak) és végül a legendás MEGA jackpot (ahol nyeremények elérik a több millió eurós értéket). A játékban használt tétek értéke határozzák meg, melyik jackpot játékot érhetjük el.

A nyerési elv igen egyszerű. Mint minden progresszív jackpot esetében, a tétjeinek egy bizonyos százaléka egy közös jakcpot alapba kerül, amelynek értéke így igen hamar növekszik. A Mega Moolah játékban, a tétek pörgetésekként 0.01€-tól egészen 6.25€-ig terjednek. Egy átlagos pörgetésben akár 225,000 érmét is nyerhet. A Wild és a Scatter szimbólumok segíthetnek a nyerőkombinációk kialakításában. A Wild szimbólum helyettesíthet más szimbólumokat és így kiegészíti a nyerővonalakat. Ha egy sorban sikerül kigyűjtenie két oroszlán szimbólumot akár 750€ bónuszban is részesülhet. A scatter szimbólummal (amely jelen esetben egy majom) 15 ingyen pörgetést nyerhet, bónuszként pedig minden nyeremény amit ezekben a pörgetésekben kigyűjt megháromszorozódik.

Amint azt láthatjuk ennek a játéknak a szépsége az egyszerűségben rejlik. Ha egyetlen szóba kéne jellemeznünk a Mega Moolah játékot akkor ez a SZÓRAKOZTATÓ lenne. Próbálja ki, garantáltan élvezni fogja ezt az izgalmas játékot.

Játsszon a(z) Mega Moolah nyerőgépen valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen

Állatos nyerőgépek

A(z) Microgaming egyéb nyerőgépei

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom