Viking's Treasure

Viking's Treasure


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Net Entertainment

A vikingekről szóló igaz történetek mindig is elkápráztatták az embereket. A vikingek messzebb merészkedtek, mint bármely európai előttük. Kizsákmányolták a kelet gazdagságát, felderítették az Atlanti-óceán északi, feltérképezetlen vizeit, földművestelepeket létesítettek Grönlandon, és ötszáz évvel Kolumbusz előtt felfedezték Amerikát. A Net Entertainment „Vikingek Kincse” játéka ezeket az északi hódítók sötét, rejtélyes és izgalmas világát idéző, csodálatos sagák hangulatát hozza el grafikájával, hanghatásaival és animációival.

A Viking's Treasure egy 5 tárcsás, 15 soros, több érmés online nyerőgép Wild szimbólummal (a Viking) és Scatter szimbólummal (aranykincs a nyereményszorzó és az ingyenes bónuszpörgetések szimbóluma). A sornyeremények megduplázódnak a Wild szimbólumos sorokban, a bónuszpörgetések alatt pedig minden nyeremény triplán számít.

1-től 5 érméig fogadhatunk nyerő soronként minden pörgetésnél. 15 nyerő sorral ez maximum 75 érme pörgetésenként.

Játsszon a(z) Viking's Treasure nyerőgépen valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen

Kaland témájú nyerőgépek

A(z) Net Entertainment egyéb nyerőgépei

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom