A Progresszív Jackpot

A Progresszív Jackpot

2016-04-12 09:26:42 - Stipe Brnas

Ismered az érzést amikor hipnotikus állapotban figyeled a nyerőgép kijelzőjén az egyre növekvő számokat? Ezeknek a számoknak az összege a progresszív jackpot. Minden játékos álma, hogy legalább egyszer életében megnyerjen egy ilyen jackpot összeget.

Jackpot – egy téttel kezdődik

A jackpot kifejezés 1870 körül jelent meg. Az ismert „Jacks or Better” játékból ered. A játékosok tétjeiket összegyűjtötték és csak akkor nyertek ha egy pár bubit vagy annál magasabb párt mutattak fel. Ha egyetlen játékos sem volt kvalifikált a nyereményre, a tét növekedett, így a bank kezében gyakran igen nagy összeg gyűlt fel. Azóta a Jackpot kifejezés arra a helyre utal, ahol a feltett téteket, vagy azoknak egy százalékát összegyűjtik.

Mit jelent a „progresszív” Jackpot

A kaszinók és a szerencsejáték-szolgáltatók különböző típusú játékokat forgalmaznak. Első ránézésre ezek a játékok egyformák, de közelebbről szemügyre véve őket igen nagy különbségeket vehetünk észre. Az egyszerűség kedvéért ezeket a nyerőgépeket 3 típusra oszthatjuk fel:

  • Önálló
  • Kaszinó (helyi)
  • Kollektív

Önálló nyerőgépek

Általában a nyerőgépek önállóak. Ezek egyszerű gépek, melyek nem csatlakoznak más nyerőgéphez vagy nyerőgépcsoporthoz. A jackpot amit meg lehet nyerni, ebben az esetben abból az összegből áll amit te és a többi játékos előtted befizettek a nyerőgépbe. Egyszerűen befizetsz a játékba és a kigyűjtött nyerőkombinációknak megfelelő összeget nyerhetsz.

Kaszinó nyerőgépek – helyi jackpot

A név magáért beszél. A kaszinó nyerőgépek olyan játékok amelyek egy azon kaszinón belül csatlakoznak egymáshoz. A bónusz összeg – kaszinó jackpot – amelyet ebben az esetben meglehet nyerni igen különleges. Az összeg amelyet meg lehet nyerni százalékosan növekszik minden egyes játékon belüli pörgetéssel. Ez a jackpot igen nagy összeget érhet el a nagyobb, sok játékossal rendelkező kaszinók esetén.

Kollektív nyerőgépek – kollektív jackpot

A kollektív nyerőgépek és a kollektív jackpot, a legmagasabb szintet jelentik a progresszív jackpot evolúciójában. Ugyanazon az elven működnek, mint a kaszinó nyerőgépek az egyetlen különbség az, hogy a nyerőgépek száma ebben az esetben sokkal több. Ha egy kaszinólánc, azonos típusú nyerőgépeket működtett különböző városokban vagy országokban, a jackpot hamar növekszik és óriási összegeket érhet el. Bár az esély, hogy megnyerd a jackpot nyereményt igen alacsony, visznont a díj annál csábítóbb. Ez nagyon hasonlít az online nyerőgépekhez – ugyanaz a nyerőgép számos kaszinóban megtalálható így felhalmozódik egy központi jackpot minden egyes kaszinóban ahol megtalálható az adott játék. Az internet segítségével a kollektív jackpot millió eurós összegeket is elérhet.

Hogyan nyerhetsz meg, egy kollektív Jackpot nyereményt?

Az igazat megmondva, nem egyszerű. Ha az lenne nem létezne olyan sok, milliós értékű, jackpot. Figyelj a szabályokra – sok nyerőgép esetén csak akkor játszol a progresszív jackpot-ért amikor minden nyerővonalon játszol. A jackpot megnyerése nem más, mint tiszta szerencse.

Mindig van esély rá, hogy megnyerjük a Jackpot-ot?

Csak, hogy tudd, mindig van esély, tehát itt egy kis motiváció. A valaha volt legnagyobb jackpot-ot 2015 októberében nyerték. A Betway Casino egyik Nagy Britanniában élő játékosa befizetett 30£ összeget, a Mega Moolah nyerőgépbe majd hihetetlen 17,879,645.12€ összegű nyereményt zsebelt be. Ez a rekordnagyságú nyeremény, hivatalosan el lett ismerve és bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe. Csak hidd, hogy megtörténhet. Egy kis türelemmel és szerencsével, akár már ma milliomos válhat belőled!

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Dazzle me Videoslot Net Entertainment Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom