Autoplay funkció – segítség vagy hátrány?

Autoplay funkció – segítség vagy hátrány?

2019-08-15 23:25:06 -

Az online kaszinóban minden játékosnak megvan a maga stílusa, amely számára a legmegfelelőbb. Vannak, akik a gyors játékot szeretik, mások inkább a részletekre és a különböző funkciók kiaknázására mennek. A gyors játékok kedvelői már biztosan találkoztak az „Autoplay” funkcióval, sokan pedig javában használják is. Vajon azonban tényleg előnyös az ilyen játék?

Mi is az Autoplay?

Az Autoplay a hengereket automatikusan megpörgető funkció, amelyet szinte mindegyik játékgépben megtalálhatsz. Mindegy, hogy a kalandos, a félelmetes vagy a gyümölcsös játékgépeket kedveled-e, ezzel a funkcióval igazán fel tudod pörgetni a játékot.

Nagyon egyszerű elven működik. Rákattintasz az automatikus forgatás funkcióra, amelyet közvetlenül a játékfelületen találsz meg. Kiválasztasz annyi pörgetést, amennyivel játszani szeretnél. A rendszer ezután helyetted pörgeti a hengereket, így nem kell minden egyes forgatásért kattintgatnod. Az Autoplay bármikor leállítható és újraindítható, a tét értéke pedig a kézi pörgetéssel ellentétben nem változik.

A hengerek automatikus pörgető funkciójának előnyei:

  1. Meggyorsítja a játékot.
  2. Kényelmes játék – a játékosoknak nem kell kattintaniuk minden egyes forgatásnál.
  3. A játék úgy is folytatódik, ha nem vagy a számítógép vagy a telefon mellett.
  4. A tét nagysága folyamatosan egyforma.

Első látásra úgy tűnhet, hogy az automatikus pörgetés maga a játékos mennyországból lepottyant ajándék. Ugyanakkor, előfordulnak olyan helyzetek, amikor ez a funkció több kárt okoz, mint hasznot.

Mikor ne használd az autoplay-t?

1. Amennyiben a költségvetésed korlátozott, vagy nem állítottál be pénzbeli korlátot

Amennyiben kisebb költségvetéssel rendelkezel, és nem állítottál be határértéket a játékhoz, óriási problémával szembesülhetsz. Az Autoplay nagyon gyorsan le tudja apasztani a játékos számládat, főleg, ha nem figyelsz oda rá.

Az automatikus pörgetés funkció nem gondolkodik úgy, mint egy ember, nem tudja megítélni, mikor jött el a megfelelő idő abbahagyni a fogadást, vagy áttérni egy másik játékra. Nem lehet minden nap szerencsés, de ha több körön át peches vagy, és ezt nem veszed észre időben, a költségvetésed gyorsabban lenullázódik, mint azt tervezted.

Tételezzük fel, hogy a játékra költhető napi kereted 100 euró. A tét nagyságát beállítod 5 euróra. Az automatikus pörgetés az eredményre való tekintet nélkül működik. Amennyiben mind a 20 kört elveszíted, szinte azonnal mindent elbuksz.

A kézi kattintás során jobban tudod irányítani a játékot, illetve el tudod dönteni, hogy a szerencsétlen köröket követően befejezed a játékot, vagy egy másféle játékkal folytatod.

2. Ha nagy nyereményre tettél szert

Ha az automatikus pörgetéseknek hála csodás nyereményre tettél szert, állítsd le az autoplay-t és tarts szünetet. A döntés, hogy hogyan is folytatod majd a játékot a nyeremény után, nem kellene, hogy nyomás alatt, illetve érzelmektől fűtve szülessen meg.

Az automatikus hengerforgatást követően lélegezz egy nagyot, hagyd, hogy a pozitív érzelmek kiteljesedjenek, sétálj egy picit vagy örvendj a családod körében.

3. Ha igazán ki akarod aknázni a játékot és letesztelni a nyerési lehetőségeket

Az automatikus pörgetés meggyorsítja a játékot, ami pozitív hatással lehet az időbeli korlátaidra. Ugyanakkor, főleg az új játékok esetén érvényes az, hogy az automatikus pörgetés során nincs elég időd megismerkedni a játékkal, és nem tudod teljesen kiélvezni az egyes funkciókat.

Autoplay és ingyenes játékok

Az automatikus pörgetést az ingyenes játékokon még azelőtt kipróbálhatod, hogy valódi pénzzel vágnál bele a játékba. Az autoplay-t könnyedén beállítod, majd figyelheted a játékot, anélkül, hogy fölöslegesen költenél. Teszteld le, hogy megfelelő-e neked a játék, és amennyiben igen, vágj bele a valódi pénzzel történő játékba.

Ha valódi pénzzel történő játék esetén az autoplay mellett döntesz , tartsd be a következő szabályokat:

  1. Automatikus pörgetések során ne hagyd magára a játékot hosszabb időre.
  2. Ha játékos egyenleged gyorsabban csökkenne, mint ahogy azt remélted, állítsd le az autoplay-t.
  3. Legyen terved egy nagyobb nyeremény esetére.

Az autoplay funkció igazán érdekes alternatívát kínál, de csak akkor, ha felelősségteljes játékosként állsz hozzá. Sok szerencsét kívánunk!

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Dazzle me Videoslot Net Entertainment Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom