Rólunk

A honlap egy hazárdjátékokat tömörítő kiterjedt internetes honlaphálózat része. Az egyedi tartalmat az iGaming területén jártas szakemberekből álló nemzetközi csapat készíti. A szerkesztőség tagjai: Emilio Valiota, Stipe Brnas, Roby Pedroso és számos más külső szerkesztő. A megjelentetett tartalmak kivétel nélkül szerzői joggal védettek.

Rendszeresen teszteljük a rulettet, a blackjackot, a nyerőautomatákat és más online kaszinós játékokat. Együtt bíráljuk el az európai forgalomban lévő egyes online kaszinók ajánlatait.

A játékosok különösen a játékok sokféleségét, a játszhatóságot, a felhasználói környezetet, az ügyféltámogatást, az egyszerű kezelhetőséget és az összbenyomást értékelik. A profi szakembereink pedig a biztonságot, a márkák megbízhatóságát és a nyújtott szolgáltatások szintjét ellenőrzik. Minden évben díjazásban részesülnek a legjobbak a meghívott vendégek részvételével.

A teljes honlaphálózat üzemeltetője a következő társaság:

    Grisio media Ltd.
    Edwin Wallace Rey Drive
    George Hill
    Anguilla

A munkánkat felelősen végezzük.

A piaci célzás

A magyar nyelvű változat nem irányul semmilyen konkrét piacra. A látogatókat tájékoztatjuk a licences kaszinók és a fogadóirodák ajánlatairól az európai országokban, ahol az európai licencet elfogadják, és teljesen elegendő (például az LGA Málta licenc). Ha a kaszinó / fogadóiroda helyi licenccel is rendelkezik, ezt az információt a vonatkozó recenzió keretében osztjuk meg.

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
A Night in Paris Nyerőgép Betsoft Játszik
Book of Ra Deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik
Book of Secrets Nyerőgép SYNOT Games Játszik