Crazy fruits

Crazy fruits


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Kajot
Játék típusa Online nyerőgép
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tekercs, 3 sor, 5 tét-sor (balról jobbra értékelve)
Minimum tét 0,10 €
Maximum tét 10 €
Játék jellemzői Véletlenszerű helyettesítés, Multiwild (nyereség megsokszorozása), Bónusz játék (ingyen forgatás), szerencsejáték

A gyümolcsös nyerőgépek napjaink egy olyan jelensége melyet nehéz megérteni de annál könnyebb bele szeretni. Annak ellenére, hogy a játékszolgáltatók folyamatosan új nyerőgépeket terveznek, amelyekben számos különleges funkciókkal rendelkeznek, a klasszikus gyümölcsös nyerőgépek mégis sikeresen megtartották népszerűségüket. Erre az egyik legjobb példa talán a Kajot Crazy Fruits online nyerőgépe.

Egy legenda a klasszikus nyerőgépek között a Kajot szolgáltatótól

Első pillantásra a Crazy Fruits teljesen átlagosnak tűnik. Nehezen tudjuk elhinni, hogy a világ egyik legnépszerűbb online nyerőgépével állunk szemben. Láthatjuk a klasszikus szimbólumokat, amelyeket már jól ismerünk a földi kaszinókban és az online kaszinókban található játékokból. Azonban mikor elkezdünk játszani hirtelen elkezdődik a szórakozás – élvezzük, ahogy a bolondos kis gyümölcsök repkednek a képernyőn. Egyetlen egy kifogásolni valónk van, mégpedig a hangeffektek, amelyek egy idő után kifejezetten idegesítővé válnak – különösen a joker szimbólum megjelenésekor. Öt perc játék után kis is kapcsoltuk a hangot...

Amint azt már említettük, a Crazy Fruits egy klasszikus tárcsás nyerőgép, de fantasztikus nyereményekkel van fűszerezve. Bár a játékban csak nyerővonal található, ezek mind a két oldalról indulva érvényesek. A joker szimbólum egy nagyon kellemes bónuszban részesíthet, ugyanis ha a középső tárcsán jelenik meg akkor behelyettesíthet más szimbólumokat a nyerővonalon. Amikor ez a szimbólum a második vagy a negyedik tárcsán jelenik meg, multi-joker szerepet tölt be. Azon kívül, hogy helyettesíthet más szimbólumokat, meg is duplázhatja nyereményeink értékét!

Crazy Fruits bónuszjáték

A bónuszjáték aktiválásához ki kell gyűjteni a joker szimbólumot a teljes középső vonalon. Amikor ez megtörténik a középső tárcsa átváltozik, minden pozíciójában egy joker szimbólum jelenik meg és 5 Ingyen Pörgetés aktiválódik.

Természetesen a szerencséjét is próbára teheti (ha kockáztat a piros/fekete színre fogadva) minden megnyert pörgetés után. Több, egymást követő körben megtöbbszörözi a nyereményeit. A kék szimbólum egy különleges bónusz funkciót tölt be és garanciaként lehet felhasználni. Ha ez a szimbólum megjelenik, a meglévő nyeremény garantált és nem veszítheti el következő körben.

Próbálja ki a Crazy Fruits nyerőgépet ingyen

Talán nehezére esik elhinni, hogy egy gyümölcsös nyerőgép szórakoztató lehet; talán azon töpreng, miért és írtunk egy bemutatót egy ilyen nyerőgépről. Nyugodtan hihet nekünk, mikor azt mondjuk, hogy van valami különleges ezekben a bolondos gyümölcsökben és nagyon könnyű megszeretni őket. Győződjön meg róla ön is és próbálja ki a Crazy Fruits játékot ingyen a következő oldalon: nyerogepekonline.com.

Játsszon a(z) Crazy fruits nyerőgépen valós pénzért a(z) Kajot online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen

Gyümölcsös nyerőgépek

A(z) Kajot egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Ariana Videoslot Microgaming Játszik
Big Bad Wolf Videoslot Quickspin Játszik
Game of Thrones Videoslot Microgaming Játszik
Khepri Videoslot Leander Games Játszik
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Merlin's Millions Videoslot NextGen Gaming Játszik
Rocky Videoslot Playtech Játszik
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Desert Treasure Videoslot Playtech Játszik
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Gonzo’s Quest Videoslot Net Entertainment Játszik
Kong Videoslot Playtech Játszik
Mega Fortune Dreams Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Moolah Videoslot Microgaming Játszik
Sizzling hot deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom