Dolphin’s Pearl Deluxe

Dolphin’s Pearl Deluxe


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Novomatic
Nyerőgép típus Videó nyerőgép
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 10 nyerővonal
Nyerési arány 96,18%
Minimum tét 0,40€
Maximum tét 100€
Wild szimbólum Delfin szimbólum, a képernyő bármelyik részén megjelenhet és a nyereményt megduplázza
Bónusz játék 15 pörgetés, melyben a körönkénti nyeremények megháromszorozódnak
Nyeremény növelése Klasszikus piros-fekete kockáztatás

Hasonlóan más, népszerű nyerőgépekhez, a Novomatic által fejlesztett, Dolphins Pearl játék a hagyományos kaszinókban lett nagyon népszerű. Ezután került fel az online világ játékpalettájára. Manapság, az online játékosok körében, a világ minden táján népszerű, de főleg Európában.

A Dolphin’s Pearl Deluxe videó játékautomatát, nevezhetjük akár, a Lucky Lady’s Charm nyerőgép klónjának is. Az egyik legtöbb kaszinó játékos szívét megdobogtató nyerőgép, Lucky Lady’s Charm, a Novomatic nagy dobásainak egyike. Valószínűleg a Novomatic fejlesztői is úgy gondolták, hogy ezt a sikert érdemes megpróbálni növelni, ezért új grafikai alappal, létrehozták a Dolphin’s Pearl nyerőgépet. Ez, az 5 tárcsás, 10 nyerővonalas játék, nem a legmodernebb kiadás. Átlagos grafikával és gyengébb hanghatásokkal rendelkezik. Viszont, ha egy tapasztalt játékos vagy és szeretnéd kihasználni a játék által kínált, magas nyerési esélyeket, létezik egy modern kiadás is melynek neve Dolphin’s Pearl Deluxe.

A Dolphin’s Pearl Deluxe játék, adott szimbólum kombinációi 25 és 100 közötti értékekkel szorozhatják meg a téted, amelyhez esetenként még hozzáadódik a Delfin szimbólum (Wild) által garantált duplázás is. El kell fogadnod, hogy a pörgetések, többségében alacsony nyereménnyel zárulnak, de abban a pillanatban amikor megjelenik három, speciális, gyöngyszem szimbólum, az izgalom a tetőfokára hág! Ezek a gyöngyök ugyanis, a bónusz játék kezdetét jelentik.

Dolphin’s Pearl Deluxe – Bónusz Játék

Ameddig sikerül 3 gyöngyszem szimbólumot pörgetned, akár 200-300 pörgetést is végrehajthatsz, viszont amint sikerült megszerezni a gyöngyöket, 15 ingyen pörgetés lesz a jutalmad. Az ingyen pörgetések alatt szerzett nyeremények, megháromszorozódnak így a bónusz játékok óriási hatással lehetnek az egyenlegedre. A Dolphin’s Pearl Deluxe nyerőgép bónusz játéka, lehet, hogy nem annyira izgalmas, mint a Book of Ra Deluxe nyerőgépen, de ez csak még jobban növeli a játék értékét és a nyeremények még nagyobb örömet okoznak.

Tipp, a Dolphin’s Pearl nyerőgéphez

Mindig játssz felelősségteljesen és vigyázni kell a csábító Kockáztatás funkcióval. Általában, nagy a kísértés, hogy megduplázd vagy megtöbbszörözd ezáltal, a szerzett nyereményt. Ha mégis úgy döntesz, hogy belépsz a piros-fekete opcióba, soha ne vidd túlzásba a kockáztatást. Minél többször akarod megduplázni a nyereményed, annál kevesebb esélyed lesz a sikerre.

Játsszon a(z) Dolphin’s Pearl Deluxe nyerőgépen valós pénzért a(z) EnergyCasino online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen

Állatos nyerőgépek

A(z) Novomatic egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Ariana Videoslot Microgaming Játszik
Big Bad Wolf Videoslot Quickspin Játszik
Game of Thrones Videoslot Microgaming Játszik
Khepri Videoslot Leander Games Játszik
Merlin's Millions Videoslot NYX Játszik
Rocky Videoslot Playtech Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Desert Treasure Videoslot Playtech Játszik
Gonzo’s Quest Videoslot Net Entertainment Játszik
Kong Videoslot Playtech Játszik
Mega Fortune Dreams Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Moolah Videoslot Microgaming Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom