Mega Fortune: Az eddigi legnagyobb jackpot

Mega Fortune: Az eddigi legnagyobb jackpot

2013-01-21 21:40:21 -

2013. január 20-án vasárnap egy szerencsés, középkorú férfi Finnországból megnyerte a hihetetlen jackpotot. Az Online Mega Fortune nyerőgéppel egy régóta gyarapodó 17,8 millió EUR összegű jackpotot nyertek. Hihetetlen, de igaz. Szó szerint kitört a „Mega Fortune mánia” az interneten. A kaszinók jobbnál jobb promóciókat kínálnak a játkosoknak, melyben rengeteg ingyenjátékot kínáltak. Ki ne szeretne ilyen hatalmas összeget megnyerni?

Megkérdeztük a szerencsés győztest, hogy mi volt az első reakciója, amikor rádöbbent, hogy megnyerte a rekord összegű jackpotot: „Hihetetlen volt, egyszerre sírtam és nevettem. Lehetséges ez egyáltalán? Teljesen ledöbbentem. Úgy tűnt, hogy nem is ebben a világban járok, és szinte nem emlékszem semmire. Felhívtam a barátnőmet, hogy elújságoljam neki a hatalmas nyereményt. Megpróbált megnyugtatni és azt mondta, hogy próbáljak továbbra is két lábbal a földön járni.”

Továbbra is játszhat a NETENT (a híres online kaszinójáték fejlesztő cég) által kifejlesztett Mega Fortune nyerőgéppel, pl. a Betsson, a Paf vagy az Unibet oldalán. Önnek csak választania kell. Néhány nappal később az új jackpot ismét 1,6 millió EUR fölé emelkedett. Mostantól 3 jackpotért játszhat: Rapid, Major és Mega Jackpot. A jackpot tovább fog hízni, hogy szédítő magaslatokba törjön? Vagy néhány hét alatt többször is elviszik? Tegye próbára szerencséjét!

A Mega Fortune jackpotot már több alkalommal megnyerték. A híres Red kaszinó Betsafe oldalán különös módon már kétszer is elnyerték a jackpotot. Első alkalommal Jan minimális téttel váltotta valóra álmait, és a nyereményből sportautót vásárolt és álomnyaralásra indult. A második esetben egy norvég játékosnak mindössze 1 percre és 9 pörgetésre volt szüksége, hogy megnyerje a 3,9 millió EUR összegű jackpotot.

A Mega Fortune nyerőgéphez hasonlóan az egyik legrégibb és legmegbízhatóbb online kaszinó, a CasinoEuro is szerencsét jelent játékosainak. Az oldalon már 4 alkalommal nyerték meg a nyerőgépek jackpotját - a legutóbbi alkalommal pl. 3,9 millió EUR-t nyertek mindössze 1 EUR-val.

Gratulálunk a Mega Fortune nyerőgép nyerteseinek és izgatottan várjuk a következő nyertest. A következő szerencsés nyertes talán Magyarországról érkezik?

Próbáljon ki egy kedvenc játékot ingyen
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Dazzle me Videoslot Net Entertainment Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom