Big Bad Wolf

Big Bad Wolf


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Quickspin
Játéktípus Video-játékgép
Képarány 16:9 (szélesvásznú)
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 3 sor, 25 tétsor
Visszatérítés a játékosnak 97.35%
Minimum tét 0,25€
Maximum tét 125€
Egyéb játékfunkciók Ingyenes pörgetés, Wild helyettesítők, Scatter szimbólumok, kaszkád tárcsák

Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer három kismalac, akik elhatározták, hogy házat építenek maguknak. Ekkor viszont felbukkant a nagy és gonosz farkas, hogy megegye őket! Hogy mi lesz a sorsuk? Ez csak Öntől és az Ön szerencséjétől függ.

Úgy tűnik, hogy a Quickspin munkatársai esti mesét olvastak a gyermekeiknek, majd elhatározták, hogy kedvenc történetük alapján egy új játékgépet fejlesztenek ki - ez lett a legújabb, Big Bad Wolf nevű gép.

Ez egy 5 tárcsás klasszikus nyerőgép, 25 nyerő sorral. De nem mondhatjuk, hogy klasszikus, mert a nagy gonosz farkas a saját útját járja, amiben nagyon jó!

A csodás grafika, a szép pasztellszínek és a számos speciális effekt első látásra le fogja Önt nyűgözni. A farkas és a malacok a nyerőgépek mindennapos világában alaposan megkavarják a dolgokat.

De a játékosok nemcsak a grafikát fogják élvezni. Az egyik, máshol csak ritkán látható funkció a „lehulló tárcsa”. Ez azt jelenti, hogy amint kipörget egy nyerő kombinációt, a speciális mezők elporladnak és eltűnnek. Helyettük azonnal új tárcsák jelennek meg, és ha azokon is kijön a nyerő kombináció, akkor extra, halmozott nyereményekkel kecsegtetnek.

Számos egyéb bónusz mellett megtalálhatók a klasszikus kedvencek is, mint például az ingyenes pörgetések, a Wild bónuszok, a Scatter bónuszok és az extra „robbantsd fel a házat” funkció is, amely a szinte reménytelen pörgetések után is esélyt ad a nyerésre.

Ezt a szerethető játékot a kitűnő hangeffektusok teszik még vonzóbbá, melyek tovább erősítik a meglepően fantasztikus játékélményt. Mi ezt állítjuk - Önnek csak ki kell próbálnia ezt az új játékgépet. Ezzel még akkor is mosolyogni fog, ha éppen nincs nyerő szériában.

Tündérmese-témájú nyerőgépek

A(z) Quickspin egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Ariana Videoslot Microgaming Játszik
Game of Thrones Videoslot Microgaming Játszik
Khepri Videoslot Leander Games Játszik
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Merlin's Millions Videoslot NextGen Gaming Játszik
Rocky Videoslot Playtech Játszik
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Desert Treasure Videoslot Playtech Játszik
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Gonzo’s Quest Videoslot Net Entertainment Játszik
Kong Videoslot Playtech Játszik
Mega Fortune Dreams Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Moolah Videoslot Microgaming Játszik
Sizzling hot deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom