Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Net Entertainment
Játék típusa Videojáték
Képarány 16:9 (szélesvásznú)
Tárcsák típusa Zuhanó kőtömbök
Tárcsák 5 tárcsa, 3 sor, 20 tétvonal
Visszatérítés a játékosnak 96%
Minimum tét 0,20 €
Maximum tét 50 €
Játék jellemzői Lavina játék stílus, Szabad Esés, Ingyen Pörgetések, Szorzó

Valószínűleg mindannyian egyet értünk abban, hogy legtöbb nyerőgép nem nyújt túl sok izgalmat. Éppen ezért értékeljük azokat a játékokat, amelyek valamilyen történetet dolgoznak fel, fejlett grafikai megjelenéssel és új játék mechanizmussal rendelkeznek. Ebből a szempontból a Gonzo's Quest egy igazi, forradalmi nyerőgép. Még a tapasztalt játékosok is örömüket lelhetik a rengeteg új funkcióban, amelyek más nyerőgépeknél szóba sem jöhetnek.

A Gonzo's Quest nyerőgép egyáltalán nem új, hiszen 2010-ben jelent meg. Ennek ellenére, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a mai nyerőgépek 95%-nál sokkal jobban néz ki és még mindig a legkedveltebb nyerőgépek közé tartozik. A játék gyártója, a NETENT ismét remek munkát végzet és sikerült kivívnia mind a játékosok, mind a kaszinók elismerését egyaránt.

Gonzo’s Quest, egy remek online nyerőgép

Mint már említettük, szeretjük azokat a játékokat, amelyek egy adott történetet dolgoznak fel. A Gonzo's Quest története igen egyszerű. Gonzo a hódító karakterét egy valós történelmi személy ihlette, név szerint Gonzalo Pizzaro, aki átutazta a világot, hogy felfedezze az elveszett civilizációk kincseit. Történetünk hősével kalandja legelején ismerkedünk meg, amikor birtokába kerül a kincses térkép és belép az esőerdőbe. Küldetésének sikere innentől kezdve csakis rajtad múlik.

Az izgalmas történet ellenére, a grafikai megjelenés az ami igazán magával ragadó. Gyönyörűen kidolgozott grafikai hatások, lenyűgöző hangzás és egy valóban egyedi játék mechanizmus. Imádni fogod a gondosan kidolgozott apró részelteket. Gonzo nem csak egy statikus szereplő, minidig reagál a játék történéseire.

Egyedi játék mód a Gonzo’s Quest nyerőgépben

Maga a játék igazén forradalminak mondható. A Gonzo's Quest egy 5 tárcsás és 20 tétvonalas nyerőgép, bár a tárcsák nem éppen a megszokott formában jelenek meg, inkább zuhanó kőtömbökre hasonlítanak. A NETENT ebben a játékban egy forradalmi, úgynevezett Lavina játék rendszert vezetett be. Mi ennek a jelentése? Egyszerű, ha sikerül kigyűjtened egy nyerőkombinációt, a játék begyűjti a nyereményedet, majd a nyerő szimbólumok, vagyis kőtömbök eltűnnek. A felettük lévő kövek egyszerűen lezuhannak, így új szimbólumok jelennek meg és újabb nyerőkombinációkat alkothatnak. Kicsit hasonlít a jól ismert, Tetris játékhoz.

Minden alkalommal amikor a kövek eltűnnek és egy “új” nyerőkombináció jön létre, növekszik a szorzó értéke is. Ennek 4 szintje van az alap játékban (x1, x2, x3, x5). A szorzó aktuális értéke a képernyő jobb felső részén jelenik meg. A klasszikus játékban akár ötszörös nyereményszorzót is elérhetsz.

Szabad Esés Bónuszjáték a Gonzo’s Quest nyerőgépben

A Gonzo’s Quest nyerőgép bónuszjátéka az úgynevezett Szabad Esés (Free Falls). Ez akkor aktiválódik, ha sikerül kigyűjtened három, speciális arany szimbólumot a megfelelő tárcsákon. Amint elindul a bónuszjáték 10 ingyen pörgetésben részesülsz. Ami még fontosabb, a szorzó értéke is növekszik; ebben az esetben is 4 szintje van és a legmagasabb szinten akár 15-szörösére is növelheti a nyereményeid értékét.

A Szabad Esés bónuszjátékban nem változtathatod meg a tétek értékét, így mindig azzal a tétértékkel játszol, mint az alapjátékban.

Próbáld ki a Gonzo’s Quest nyerőgépet ingyen

Ha szeretnéd megismerni a Gonzo's Quest nyerőgépet és a játék szabályait, akkor próbáld ki a Gonzo's Quest nyerőgépet ingyen. Válaszd ki az ingyenes játékot és tégy egy próbát. Ebben a módban, nem érhető el az összes funkció, mint például a játék történet, de ez egyáltalán nem befolyásolja az élményt.

Játsszon a(z) Gonzo’s Quest nyerőgépen valós pénzért a(z) Unibet online kaszinóban.
Játsszon és nyerjen

Kaland témájú nyerőgépek

A(z) Net Entertainment egyéb nyerőgépei

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom