Gladiator

Gladiator


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Licencelt nyerőgép filmes motívummal
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 3 sor, 25 tét vonal
Nyerési arány 94 %
Minimum tét 0,01 €
Maximum tét 1250 €
A játék más tulajdonságai Ingyen Pörgetések, helyettesítő Wild szimbólumok, scatter szimbólum, kockáztatás, szorzók

A filmes licencekkel rendelkező nyerőgépek különböző fokú minőségben érkeznek – sok közülük nagyon egyszerű és nem különösebben kidolgozott. De a Gladiator nyerőgép más. Megjelenése óta, szinte legendássá vált az igen zsúfolt piacon. Napjainkban is az egyik legkedveltebb játéknak számít, annak ellenére, hogy a megjelenése nem éppen modern.

Ha Russel Crowe rajongó vagy, aki 2000-ben Maximus Decimus Meridius szerepét alakította és meghódította a Colosseumot és nézőket egyaránt, akkor némileg csalódni fogsz. Bár a Gladiator nyerőgép teljes mértékben felhasználja a filmet, Russel Crowe arca nem tűnik fel a játékban.

A Gladiator kegyesen öregszik

Tegyük kicsit félre a főszereplőt és figyelmünket fordítsuk magára a játékra. Lényegében ez egy klasszikus, 5 tárcsás és 25 tétvonalas nyerőgép. Amint azt már említettük a játék kora jól látható annak vizuális megjelenésén. De távolról sem olyan rossz, mint gondolnánk. A tárcsákon a klasszikus betűszimbólumokon kívül, a filmből jól ismert szereplők is megjelennek. Az öntelt császár is, akit Joaquim Phoenix alakít, feltűnik a szimbólumok között. A rövid filmbejátszások, amelyek a nyerőkombinációk kialakításakor jelenek meg, szintén kellemes élményben részesítenek.

A hanghatások valamivel kevésbé elavultak, mint a grafika. Ezek alapjául a filmzenéje szolgál és igen jól helyt állnak. Tény, hogy idővel kissé unalmassá válhatnak, ezt némileg ellensúlyozza a speciális funkciók drámai háttérzenéje.

Bónusz játékok a Gladiator nyerőgépben

A nyerőgép speciális funkciói nagyszerűek. Kezdjük a felsorolást a Gladiator bónusszal. Ennek aktiválásához ki kell gyűjtened három vagy több wild szimbólumot, amely Maximus Decimust ábrázolja (aki maszkot visel és egyáltalán nem látszik, hogy Crowe alakítja ezt a szerepet). Ha ez sikerült, akkor a 2., 3. és 4. tárcsák átalakulnak és megjelenik a gladiátor sisakja. Ez a sisak három különböző színben tűnhet fel és mindegyik szín különböző értékű nyereményeket rejtenek, amelyek meghatározzák a nyereményeid értékét. Összesen 9 sisak jelenik meg a képernyőn és ezek összértéke lesz a végső nyeremény. Ha még többet szeretnél nyerni, akkor szerencsét próbálhatsz a kockáztatási funkcióban, ahol a sorban következő kártya színét kell helyesen megtippelned. Ha nyersz megduplázod eddigi nyereményeidet ellenkező esetben, mindent elveszítesz.

Ennél is érdekesebb a Colosseum bónusz. Ennek aktiválásához 3 vagy több Scatter szimbólumot kell kigyűjtened, amely híres gladiátor arénát ábrázolja. Amennyiben ez sikerült, 4 kősor jelenik meg a képernyőn. Mindegyik sorból választhatsz egy – egy követ, amelyek végül felfedik nyereményeidet. A sorok a következő nyereményeket rejtik:

  • Az első sor az ingyen pörgetések számát határozza meg. Ezek rögtön a bónuszjáték után indulnak el.
  • A második sor a nyereményszorzót rejti.
  • A harmadik sor határozza meg, hány scatter szimbólumban részesülsz az ingyen pörgetések alatt.
  • Végül az utolsó, negyedik sor határozza meg, hány Wild szimbólumban részesülsz az ingyen pörgetések alatt.

Ez azt jelenti, hogy némi szerencsével és a helyes kombinációval, hatalmas nyereményekkel gazdagodhatsz. Most jön a hab a tortán! Ha az ingyen pörgetésekben megjelenik „kedvenc” császárunk szimbóluma (amelyet drámai zene kísér), akkor három extra ingyen pörgetésben részesülsz.

A Gladiator nyerőgép mindenképp megér egy próbát

Annak ellenére, hogy sok év eltelt a megjelenése óta, nem mondhatjuk, hogy a Gladiator egy rossz vagy idejét múlt nyerőgép. Éppen ellenkezőleg. Azon felül, hogy kifejezetten könnyű játszani, izgalmas és igen akciódús nyerőgép. A Gladiator nyerőgép bónuszjátékaiban hatalmas nyereményeket lehet elérni. Ha szeretnéd kipróbálni ezt a játékot, szerencsére ingyen is megtehet a kedvenc kaszinódban vagy egyenesen az oldalunkon.

Filmes videó nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Ariana Videoslot Microgaming Játszik
Big Bad Wolf Videoslot Quickspin Játszik
Game of Thrones Videoslot Microgaming Játszik
Khepri Videoslot Leander Games Játszik
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Merlin's Millions Videoslot NextGen Gaming Játszik
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Gonzo’s Quest Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Fortune Dreams Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Moolah Videoslot Microgaming Játszik
Sizzling hot deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom