Rocky

Rocky


Kiértékelve a Grisio VIP Clubáltal Playtech
Játék típusa Videojáték
Képarány 4:3
Tárcsák típusa Forgótárcsák
Tárcsák 5 tárcsa, 3sor, 25 tétvonal
Nyerési arány 95.02 %
Minimum tét €0.01
Maximum tét €25
A játék más tulajdonságai wild kártya, ingyen pörgetések, bónusz játékok, fogadási funkció, jackpot

Ha a klasszikus „Eye of Tiger" slágertől nem leszel libabőrös és nem érzed tőle a késztetést, hogy egyből beugorj a boksz ringbe, végig küzdj 12 kemény menetet, majd életed szerelménél keresd a megnyugvást, akkor ez a cikk nem neked szól. Azonban, ha nyolcvanas és kilencvenes években nőttél fel, nehezen tudjuk elhinni, hogy a Philadelphiában élő, olasz származású ifjú sorsa hidegen hagyna, sőt egészen biztosak vagyunk benne, hogy egész karrierjét nyomon követted.

A Playtech nagyon jól tudja mire vágynak a játékosok és úgy gondolták, hogy Stallone leghíresebb alakítását (bocsi Rambó) egy nyerőgépben felhasználni biztos sikerhez vezet. Azonban a filmes engedélyekkel rendelkező nyerőgépeket mindig óvatosan kell kezelni, hiszen csak reménykedni tudunk abban, hogy a fejlesztők egyedi játékot alkotnak és nem csupán egy átlagos nyerőgépet megfűszerezve pár mozzanattal a filmből. Vajon sikerült ezt elérni ezzel a nyerőgéppel? Nos azt kell, hogy mondjuk, hogy igen, legalábbis részben.

Azonban ez nem igazán tiszta győzelem és néhány játékkör után az eredmény messze elmarad az elvárásoktól. A végső benyomásunk, mégis az, hogy a ROCKY igen kellemes játékélmény tud nyújtani. Ha összehasonlítjuk ezt a játékot egy másikkal, mondjuk a KONG nyerőgéppel, akkor ROCKY a biztos befutó.

Egy nyerőgép tökéletes retró stílussal

Kezdjük a bemutatónkat a ROCKY nyerőgép vizuális megjelenésével. A Playtech jól tudja, hogyan alkosson szép nyerőgépeket, a vizuális megjelenés szempontjából, egyes játékok esetében némi hiányosságot vélhetünk felfedezni. Szerencsére a ROCKY nem tartozik ebbe a csoportba. Bár a látvány nem szuper-modern, mégis tökéletesen illik a nyolcvanas évek nosztalgikus hangulatához. A szimbólumokat külön megvizsgálva, igen kevés pozitívumot tudnánk felsorolni, de a tervezők ennyit tudtak kihozni ebből a témából. Minden jól ismert karakter megjelenik a filmből, talán csak Mickey egér hiányzik.

Kellemes meglepetést okozott a tervezők azon ötlete, hogy a klasszikus 10, J, K és A szimbólumokat az R, O, C, K, Y szimbólumokkal helyettesítették. Egy érdekesség, hogy, ha sikerül ezt a kombinációt kigyűjteni egy körben, akkor extra nyereményekben részesülünk, amely az eredeti tét ötszörösével egyenértékű.

A játék zenei hiányosságai némileg megleptek minket. A Rocky téma jelen van a játékban, de csak az információs gombra kattintva hallhatjuk. Talán a Survivor sláger jobban le tudná kötni a játékosok figyelmét. De végül is ez nem olyan nagy hátrány, hiszen a többi hanghatás igen jól kapcsolódik a boksz világához. Be kell vallanunk, hogy kifejezetten szórakoztatónak találjuk, azt, hogy amikor megpörgetjük a tárcsákat hallhatjuk, ahogy Rocky a boksz-zsákon gyakorol.

A Rocky nyerőgép bónusz játékai megérnek egy próbát.

Térjünk át a bónusz játékokra. Még mielőtt megkérdeznéd, természetesen a nyerőgép rendelkezik bónuszjátékokkal. Már említettük a ROCKY jelet, de mi a helyzet a Wild és Scatter szimbólumokkal? A Wild szimbólum magát Rocky-t ábrázolja és mint mindig helyettesíthet más szimbólumokat, a Scatter szimbólumot, a Bónusz szimbólumot és ROCKY feliratot alkotó betűket kivéve. 5 Wild szimbólumot kigyűjtésévél megnyered Jackpot-ot.

A Scatter szimbólum a „Rocky, Italian Stallion” felirat. Ha sikerül 3, 4 vagy 5 ilyen szimbólumot kigyűjtened, máris 15, 20 vagy 25 ingyen pörgetésben részesülsz. Az ingyen pörgetéshez egy 2x nyereményszórószó is társul. Mi több, ha sikerül újabb 3 vagy több scatter szimbólumot kigyűjtened az ingyen pörgetések alatt, további 15 ingyen pörgetésben részesülsz.

Az utolsó és egyben legjobban kidolgozott speciális funkció a Bónusz. Ez akkor aktiválódik, ha a Bónusz szimbólum, amely a bokszkesztyűket ábrázolja, egyszerre jelenik meg az első és az ötödik tárcsákon. Amikor ez sikerült, egyből belépsz egy bokszmérkőzésbe. Először ki kell választanod egyet, Rocky, három legendás ellenfele közül: Apollo Creed, Ivan Drago vagy Clubber Lang. Ez után egy 12 menetes mérkőzést tekinthetsz meg, aminek a végeredményét sajnos nem befolyásolhatod. Függetlenül attól, hogy Rocky vagy az ellenfele nyeri a mérkőzést, te mindenképp nyersz. Ha Rocky kiütéssel nyer, a 12 menet vége előtt, akkor az összes többi megmaradt menet is megnyertnek számít.

Megéri a Rocky nyerőgépen játszani?

Mi a végső következtetésünk? Nos ez egy pontozásos győzelem. A Rocky egy kifejezetten szórakoztató nyerőgép, kellemes retró megjelenéssel, amely mindenképp megér egy próbát. Próbálja ki a Rocky nyerőgépet ingyen egyenesen az oldalunkon – regisztráció nélkül. Meglátja, milyen kellemes emlékeket idézhet fel gyermekkorából.

Filmes videó nyerőgépek

A(z) Playtech egyéb nyerőgépei

Próbálja ki ingyenesen az új játékokat és népszerű nyerőgépeket
Ariana Videoslot Microgaming Játszik
Big Bad Wolf Videoslot Quickspin Játszik
Game of Thrones Videoslot Microgaming Játszik
Khepri Videoslot Leander Games Játszik
Lucky Lady’s Charm Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Merlin's Millions Videoslot NextGen Gaming Játszik
Book of Ra Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Crazy fruits Nyerőgép Kajot Játszik
Dolphin’s Pearl Deluxe Videoslot Novomatic Játszik
Gonzo’s Quest Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Fortune Dreams Videoslot Net Entertainment Játszik
Mega Moolah Videoslot Microgaming Játszik
Sizzling hot deluxe Nyerőgép Novomatic Játszik

Ez a weboldal sütiket használ a megjelenített tartalom minőségének javításának érdekében. A sütiket letilthatja, a böngésző beállítások menüjében. Ez az oldal csak 18 éven felülieknek szól.

Elfogadom